NPC pieteikšana
+6
DYMO
Jogurtaa
Cally.
Snickers
TrussArBiss
matiss.kokins
10 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: NPC pieteikšana
Nacionālā Midžetu Asociācija (kur centrs var spēlēt kā saspēles vadītājs un tas ir pa visam normāli, ja spēlētājam ar augumu 1.50cm ir danks uz 80)
Jogurtaa- Number of posts : 33
Smurfs rakstīja:Neapstiprinats, jo parliec poziciju. Prasmes pareizas..
Tagad apmierinats ?
Smurfs- Number of posts : 68
Turpmāk skaties uzmanīgāk. Un tiešām SKATIES nevis vienkārši apstiprini cilvēkus tikai, lai spēlētāji būtu 
Pakito! Lūdzu izlabo sev Sekundāro pozīciju! Es tev ieteiktu likt PF un palabot nedaudz status jo centrs gluži nav tas, kas met trīņus. Tu labāk varētu uzlabot close shot, medium shot, hands, shot in traffic, consistency, stamina un layup!

Pakito! Lūdzu izlabo sev Sekundāro pozīciju! Es tev ieteiktu likt PF un palabot nedaudz status jo centrs gluži nav tas, kas met trīņus. Tu labāk varētu uzlabot close shot, medium shot, hands, shot in traffic, consistency, stamina un layup!

Jogurtaa- Number of posts : 33
Man vienalga, man ir šitā
Pakito- Number of posts : 9
Cally. rakstīja:TrussArBiss rakstīja:Ja turpinās akceptēt spēlētājus pat nepārbaudot tos, tad šī kļūs (iespējasm paliks) par Nacionālo Pagraba Līgu...
Zommeriem tas nepielec..!
Tu vienkārši esi ***** un paldies

Twixx- Number of posts : 7
Twixx rakstīja:Cally. rakstīja:TrussArBiss rakstīja:Ja turpinās akceptēt spēlētājus pat nepārbaudot tos, tad šī kļūs (iespējasm paliks) par Nacionālo Pagraba Līgu...
Zommeriem tas nepielec..!
Tu vienkārši esi ***** un paldies
Es gluži tā neteiktu..

TrussArBiss- Number of posts : 6
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2